Kikofant
 Advies & Coaching


E mail

Linkedin

Home Home
Coaching bij Kikofant

Professionaliteit :

Kikofant, advies & coaching is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en beschikt over de “European Individual Accreditation Practioner” van de European Mentoring and Coaching Council (EMCC).

Loopbaanvraagstukken

Kikofant heeft ruime ervaring in het coachen van hoger opgeleiden met loopbaanvraagstukken. De klanttevredenheid is gemiddeld ruim “8”.

De professionaliteit van Jan van Amerongen wordt onderschreven door de Nederlandse Beroepsvereniging voor Loopbaanprofessionals (NOLOC)


Kikofant, advies & coaching

Bij tegenslag in uw werkzaam leven zoals ontslagdreiging en outplacement kan coachende begeleiding uw welzijn verbeteren. Tijdens reintegratietrajecten (1e en 2e spoor) blijkt coachende begeleiding de kans op een duurzame terugkeer in het arbeidsproces aanzienlijk te versterken.


Kikofant verzorgt individuele coachende begeleiding bij loopbaanvraagstukken als gevolg van ontslag, outplacement, reintegratie en persoonlijke dilemma’s over “welke werkzaamheden en soorten organisaties passen het best bij mijn talenten”.


Wat coaching u biedt :

• Het leert u anders te kijken naar de werkelijkheid

• Coaching biedt nieuwe inzichten en vergroot uw zelfredzaamheid

• Het inspirireert en brengt u tot keuzes in dilemma’s

• Coaching zet aan tot actie en reflectie

• Het biedt u stapsgewijze vooruitgang naar een concreet doel


Werkwijze :

U kiest voor coaching door Kikofant op basis van een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Het coachingstraject wordt vervolgens op maat vastgesteld met de cliënt.

Coachingstrajecten bestaan bij Kikofant uit een serie van 5 tot 10 gesprekken van maximaal 1 ½ uur. Standaard is de gespreksfrequentie 1 maal per 2 weken. Tussen de gesprekken kan op verzoek van de cliënt hands-on ondersteuning worden geboden via telefoon of e-mailcontact.

Tijdens het coachingstraject krijgt de cliënt toegespitst op het trajectdoel hand-outs aangereikt om het besprokene zo goed mogelijk te laten beklijven.